Nathan's breakfast toastie
1 SLICE OF CRUSTY BREAD (SOURDOUGH WORKS BEST)
1 TSP PALESTINIAN ZA'ATAR
1-3 THICK SLICES OF TOMATO
1-2 TBSP EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
1/4 TSP NIGELLA SEEDS (OPTIONAL)
SALT TO TASTE
On a thick slice of crusty bread (toasted or not, your preference), drizzle half of the olive oil and sprinkle half of the za'atar. Then layer the tomatoes and sprinkle the rest of the ingredients on top. Nigella seeds are optional, but they are Nathan's favourite! Enjoy as it is, or try one of these variations:
- Add a slice of mozzarella or havarti cheese, and toast and melt before adding the tomatoes.
- Add some avocado for a za'atar avocado toast
- Spread some lebanah on the toast for extra protein.
Suhtein!
Produit en vedette
aromatique ◦ chaud ◦ équilibré
Un mélange parfumé qui rehaussera les saveurs naturelles des viandes et des légumes. Ce mélange ajoute une saveur profonde aux ragoûts, fait ressortir la douceur de vos légumes ou peut ajouter une saveur épicée chaude à des aliments simples comme le riz ou le quinoa.
A essayer absolument : utilisez ce mélange pour faire du Mujadara.
Ingrédients : Poivre noir, cumin, coriandre, curcuma, piment de la Jamaïque, cannelle.